Saturday, December 16, 2006






Ini adalah gambar-gambar yang diambil ketika lawatan ke Cameron Highlands bulan Julai 2006 yang lalu. Lawatan selama 3 hari 2 malam ini ditaja separuh oleh Asrama SMTP dan lagi separuh duit masing-masing. Lawatan ini adalah sempena menghargai usaha AJK Asrama 2005/6. Kami bermalam di Brinchang, aku pun dah lupa nama hotel tu. Sejuk jugalah di sana. Makan strawberi sampai naik muak, ingatkan strawberi yang asli tu sedap sangat, rupanya masam. Lagi sedap buah nenas. Aku tak beli apa sangat pun, hanya beberapa pokok mini kaktus, bunga-bunga dan sudah tentu strawberi yang masam itu. Kami ada juga melawat kilang Boh di sana, belilah juga teh-teh berperisa strawberi dan entah apa-apa lagi entah. Secara keseluruhan, aku puas hati dengan lawatan ini, cuma bagi aku, lawatan ke Pulau Tioman pada tahun lepas adalah yang paling terindah dalam hidup aku.

Sabtu 16 Disember 2006
12.29am

6 Comments:

Anonymous mazudi said...

A'kum cekgu. Thanx sbb tinggal pesan kat blog saya.

Aku sampai Cameroon dulu sebab tersilap ambik track masa naik Gunung Korbu. Haha.

Sunday, 17 December, 2006

 
Blogger Gidong @ Daniel Lennox said...

nice blog ko chegu .. lawat2 lah juga blog kitaorang k http://noumad.blogspot.com hehe

Monday, 18 December, 2006

 
Blogger debikdebuk said...

A'kum cikgu...

Baru ni aku gi tioman... Seminggu jer.. Under sport science. Yang pegi semua cikgu jer.. Memang best.

Sudikan datang ke blog aku. http://debikdebuk.blogspot.com dan pastikan ko peminat superhero...hehehehhe... ok jumpa di sanaaaa.....

Thursday, 21 December, 2006

 
Anonymous e-one said...

Salam cikgu... ni kawan lama cikgu ni dr Penang... hemm.. best le jd mcm cikgu, boleh jalan2, cuti2... didik anak2 kita baik2 tau...

Wednesday, 10 January, 2007

 
Blogger barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Thursday, 27 March, 2008

 
Anonymous Anonymous said...

ello..cikgu zuwairi..not bad huh..
wyre..ingat aku fazid @ fazidah..
pjg perjalanan kau dlm tulisan blog tu ya. dah tak perasan rupanya sudah 13 thn berlalu. hm..blh email aku @ ym add fazid79@yahoo.com. takdela blog mcm cikgu..tp bolehlah email he..he..
anyway all the best 4 u.

Friday, 02 January, 2009

 

Post a Comment

<< Home